Wim Hof Instructeur

In mijn zoektocht naar bewustzijn en gezondheid heb ik me jarenlang intensief verdiept in diverse vormen van ademwerk. Zo kwam ik ook op de Wim Hof Methode. En wow, wat een ervaring! De WHM ademhaling bracht me direct in een diepe verbinding met mijn essentie. En de kou geeft zoveel levenskracht. Deze energie heeft me door moeilijke periodes in mijn leven heen geholpen. Zo heb ik dankzij de WHM de auto-immuunziekte Colitis Ulcerosa overwonnen en leef nu sinds oktober 2020 zonder medicijnen.

Naast de WHM werk ik als ademcoach in andere ademtechnieken en begeleid ik mensen via de adem in hun ontwikkelingsproces. Verder werk ik als koordirigent en operazanger. Dus een opera aria tijdens een ijsbad behoort zeker tot de mogelijkheden ;).

Missie

Ik ben elke dag weer dankbaar voor wat de Wim Hof Methode mij gebracht heeft. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het vinden van hun eigen levenskracht en het vermogen verbinding te maken met zichzelf.

Workshop

Tijdens mijn workshops vind ik het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt. Veilig om zelf te voelen waar op dat moment zijn/haar grenzen liggen. Samen ontdekken we wat de Wim Hof Methode voor jou kan betekenen.